Visitkort

Tryk visitkort hos DD&T

Tryk visitkort før du trykker hånd. Første indtryk er et håndtryk. Når du giver hånd til én du ikke kender, er det godt at kunne følge håndtrykket op med dit navn på skrift, så du bliver husket.

Det er her, visitkortet kommer ind i billedet. Visitkortet er firmaets ansigt udadtil, og det er svært at forestille sig en verden uden visitkort i dag.
Visitkortet følger dit håndtryk og efterlader et indtryk. Det er derfor vigtigt, at visitkortet passer til dig og din virksomheds identitet og logo. Og vigtigt du vælger de rette til at trykke dit visitkort.

Vi designer og trykker dit visitkort og hjælper dig med at finde det bedste udtryk for dit indtryk. Vi producerer også eksklusive visitkort med ståltryk og prægning.

Tryk visitkort hos de bedste rådgivere

Der er mange krav og muligheder til visitkort og lige fra design til papirkvalitet, farver, præg, lak, fals og stans. Et visitkort skal have et individuelt udtryk, så det ikke drukner i mængden.
Med så mange valg er det godt med god rådgivning. Den får du hos os. Og vi ved, hvor vigtigt det er ikke at løbe tør for visitkort. Vi klarer derfor dag til dag levering i digitaltryk.
Vi klarer også hele pakken for dig: visitkort, brevpapir, kuverter, ringbind, blokke og præsentationsmapper. Alt sammen i det design, der afspejler din virksomhed bedst.

Ring 40139591 og tryk visitkort hos os eller send en forespørgsel, og vi kontakter dig.

Visitkort med prægning – lille effekt med stor virkning
Visitkort med prægning er en effektfuld måde at skille sig ud på. Et visitkort er en kort og præcis præsentation af dig selv og din virksomhed, og et redskab til at blive husket.

I en verden fuld af visitkort er tricket at have et visitkort, der ikke ligner andres.
Anderledes og distinkt design af visitkortet adskiller dit visitkort fra andres og gør, at du og din virksomhed huskes.
Vælg prægning som effekt på dit visitkort. Prægning betyder helt enkelt, at noget af overfladen på kortet er hævet eller sænket som en 3D-effekt.

Brug prægning til at sætte fokus på dit produkt. Præg enten logo eller produkt eller begge dele, alt efter hvad du helst vil fremhæve. Eller vælg et visitkort med tekst eller logo præget i guld eller sølv, og du har et eksklusivt visitkort.

Fortæl historie med dit visitkort med prægning
Et visitkort fungerer som kontaktkort – og mere. Udnyt det til at fortælle om, hvad du og din virksomhed laver.
Brug prægning til at fremhæve de dele af teksten eller grafikken, som du vil have modtageren til særligt at huske.

Prægning er en effektiv måde at sætte fokus på det budskab du vil sende med dit visitkort. Brug os til at finde den bedste løsning for dig og få dit budskab frem.

Ring 40139591 for at komme i gang med dine visitkort med præg eller send os en forespørgsel, og vi kontakter dig.

Skriv til os

40139591