Ringbind

Ringbind med tryk styrker din præsentation

Ringbind med tryk ser ikke bare godt ud i reolen. De er et vigtigt redskab, når du præsenterer dit budskab og indhold. Et skræddersyet ringbind styrker din virksomheds profil.

Tryk logo på ringbindets omslag og bliv set af dine kunder. Jo flere af dine kontortilbehør, der har dit logo påtrykt, jo mere synlig er du – og jo mere strømlinet et indtryk giver du.

Sæt billeder eller grafik på omslaget, der beskriver indholdet af ringbindet. Det giver en umiddelbart synlig præsentation af indholdets budskab, når du skal lave præsentationsmapper eller kampagnemapper. Vi tilbyder ringbind i alle formater, udformninger og materialer og ringbind med alle slags tryk og prægning. Vi hjælper dig med at finde den grafiske identitet i design, format, opsætning og tryk til omslaget, der udtrykker din virksomhed bedst. Går du for eksempel efter et rustikt udtryk eller vil sende et miljøvenligt signal, anbefaler vi genbrugspap. Vi har fokus på det indtryk, du vil give.

Ringbind med tryk samler hele præsentationen

Giv det mest komplette indtryk hvor indhold og ringbind matcher hinanden. Vi hjælper med en helhedsløsning, hvor tryk, grafik og billeder på ringbindet passer til indholdet – både papir og skilleblade. Det er enkeltdelene, der gør helheden.

Ring 40139591 for at høre mere om ringbind med tryk eller send os en forespørgsel, og vi kontakter dig.

Skriv til os

40139591